Reklam

Android Kullanıcıları Artık Sinir Bozucu Reklamları Engelleyip İnternette Daha Hızlı Gezinebilecekler…

Antivirus News
Tech99News 29th March 2024

Android kullanıcısıysanız ve sürekli reklam görmekten bıktıysanız bu yıl okuyacağınız en faydalı yazılardan biri bu olabilir.

Türkiye’deki Android kullanıcıları, sinir bozucu reklamları ve açılır pencereleri ortadan kaldıran yeni uygulamaya sahip olmak için birbirleriyle yarışıyorlar.

Artık internetteki tüm web sitelerinde istenmeyen tüm reklamları anında engelleyebilirsiniz. Buna tüm haber siteleri, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya uygulamaları ve hatta YouTube’daki video reklamları dahil.

Bugünlerde önüne sinir bozucu bir reklam çıkmadan video seyredebilen, haber sitesine bakabilen ya da internette alışveriş yapabilen kimse yok gibi. Bu durum telefonunuzu yavaşlatıyor ve internet paketinizin neredeyse %80’ini boşa harcıyor.

Mesela Amazon ya da eBay’de bir ürüne baktıktan sonra 3 ay boyunca ziyaret ettiğiniz her web sitesinde aynı ürünün reklamlarını görüyorsunuz ya?

Bunun sebebi, reklamverenlerin sizi takip etmesi!

Aslında mobil reklamlar her geçen gün daha da kötüleşiyor. Daha müdahaleci, daha sinir bozucu ve daha zararlı hale geliyorlar.

Neyse ki internette gezinme hızınızı %400’e kadar artırmak için tüm reklamları engelleyen bir Android uygulaması var.

Bu uygulama yalnızca tüm sinir bozucu reklamları ve açılır pencereleri anında ve kalıcı olarak engellemekle kalmıyor, reklam takibini de ortadan kaldırıyor.

Böylece internet paketine harcadığınız paradan tasarruf ediyor ve internette daha hızlı gezinebiliyorsunuz.

Çevrimiçi dolandırıcılıkların ve kimlik avı sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Total Adblock, dolandırıcılık amaçlı reklamların görüntülenmesini engelleyerek korunmanıza yardımcı oluyor.

Artık YouTube gibi video izleme sitelerinin keyfini, sizinle hiç ilgisi bile olmayan reklamların bitmesini beklemek zorunda kalmadan çıkarabilirsiniz.

Türkiye’deki milyonlarca Android kullanıcısı, yalnızca $2.99 tutarındaki özel tanıtım fiyatıyla bu inanılmaz uygulamaya sahip olmak için birbirleriyle yarışıyor.

Hemen bugün %60 indirim kazanmak için aşağıdaki özel mobil bağlantıyı kullanın.

 

 

This webpage is formatted as an advertorial and is brought to you by tech99news.com. An advertorial, is an advertisement that is written in an editorial news format. This is an advertisement and not a news article or blog. tech99news.com may receive compensation for clicks or sales which are produced from this webpage. This compensation may affect the companies listed, along with the views and opinions given. Any information listed may not be applicable in your location.